Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 07, 2006

Κόψτε τα όλα!

Εξομολόγηση τέλος από τα σχολεία, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Επόμενο βήμα να σταματήσουν τον εκκλησιασμό των μαθητών, που γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μετά, η προσευχή: είναι δυνατόν σε ένα σύγχρονο κράτος να κάνουν χριστιανική προσευχή τα παιδιά; Πού ακούστηκε!

Και την εικόνα του Χριστού βγάλτε την από τις τάξεις. Τζάμπα χώρο πιάνει και αποσπά την προσοχή των μαθητών. Αλλά και το μάθημα των θρησκευτικών, ποια σύγχρονη χώρα το διδάσκει; Σταματήστε το, απολύστε και τους θεολόγους που το διδάσκουν ή μετατρέψτε το σε «θρησκειολογία»!


Έχει και συνέχεια, όμως. Καταργήστε, βρε παιδιά, τις παρελάσεις. Ποιος νοιάζεται για κάποιους που σκοτώθηκαν πριν πόσα χρόνια! Έλεος, τι εθνικιστικά πράγματα είναι αυτά! Α ναι… Βγάλτε και το σταυρό από τη σημαία. Δεν χρειάζεται πια να τον βλέπουμε, δεν σημαίνει τίποτε για εμάς! Κόψτε τα όλα, επιτέλους!

ΥΓ: Το παραπάνω κείμενο αφιερώνεται σε όσους στο δόγμα του δήθεν εκσυγχρονισμού και της δυτικόπνευστης παγκοσμιοποίησης θέλουν να αφαιρέσουν από τους Έλληνες την εθνική τους ταυτότητα, καθετί που τους χαρακτηρίζει, τους διαμορφώνει και τους ξεχωρίζει απ’ όλους τους υπόλοιπους λαούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: