Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2012

Το θέμα είναι τι διάβασε;

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του νυν υπουργού Ανάπτυξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ότι δεν διάβασε το μνημόνιο επειδή είχε άλλες υποχρεώσεις. Αξίζει όμως να μάθουμε όχι τι δεν διάβασε ο Χρυσοχοϊδης (αυτό το ομολόγησε ο ίδιος), αλλά πότε και τι διάβασε! Διάβασε για τις πανελλήνιες; Για το πανεπιστήμιο; Κανένα εξωσχολικό βιβλίο; Ευκαιρία είναι να μας ενημερώσει τώρα που έχει πάθει "ειλικρίνεια"...

ΥΓ: Το μόνο που σίγουρα διάβαζε -μαζί με τους ομοίους του που μας έφεραν ως εδώ- ήταν οι λόγοι του Ανδρέα τη δεκαετία του '80.

4 σχόλια:

Danai είπε...

Όντως, τι έχει διαβάσει?Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι ΟΥΤΕ το ταχυδρομικό δέμα που ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικό μηχανισμό διάβασε-άνοιξε ο ίδιος, με αποτέλεσμα τον τραγικο θάνατο του υπασπιστή του.
Υ.Γ. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα επιθυμούσα το θάνατο του(για να μην παρεξηγηθώ) απλά διαπιστώνω ότι πολλά πράγματα τα κάνουν άλλοι αντί γι'αυτόν (ως όφειλε). Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν διάβασα την ανάρτηση σου.

Danai είπε...

Η Λούκα Κατσέλη πάντως μας διευκρίνισε ότι "Το μνημόνιο το είδαμε για τρεις ώρες, ένα Σάββατο πρωί".Έλεος!!

Patsman είπε...

@ Danai
Εντάξει, το πρώτο σου σχόλιο είναι προϊόν συναισθηματισμού. Καλώς ή κακώς, δεν νομίζω να οφείλει ο υπουργός να δέχεται αυτοπροσώπως την αλληλογραφία του.

Όσο για τη Λούκα, τελικά δεν ξέρω ποιοι έπραξαν το χειρότερο; Αυτοί που δεν διάβασαν το μνημόνιο και το ψήφισαν ή εκείνοι που το διάβασαν και το ψήφισαν;!

Το σίγουρο είναι ότι ένας το διάβασε και δεν το ψήφισε, κι αυτός είναι τυφλός! Και φυσικά διαγράφηκε...

Danai είπε...

Συμφωνώ, γι'αυτό και το "ως όφειλε" το έβαλα μέσα στην παρένθεση. Απλά γι' αυτόν προοριζόταν το γράμμα, αλλά άλλος το άνοιξε..