Τρίτη, Ιανουαρίου 08, 2008

Απίστευτη σύμπτωση

Χθες γιόρταζε ο Γιάννης και η Ιωάννα. Φυσιολογικά κι εγώ τηλεφώνησα για ευχές σε φίλους και φίλες, ενώ σε άλλους έστειλα μήνυμα. Ένα από αυτά τα μηνύματα το έστειλα σε ένα φίλο μου στην Αθήνα, ο οποίος είναι οπαδός του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα στο μήνυμά μου έγραφα: "Χρόνια πολλά ρε βαζελάκο! Κι ό,τι επιθυμείς! Εκτός από το πρωτάθλημα στην μπάλα!". (Το τελευταίο το έγραψα ως ΑΕΚτζής!).

Μετά από λίγο, βλέπω στο κινητό μου κλήση από Αθήνα και αμέσως υποθέτω ότι είναι ο φίλος μου ο Γιάννης για να με ευχαριστήσει. Απαντώντας όμως στο τηλέφωνο κατάλαβα πως επρόκειτο για έναν ηλικιωμένο κύριο, ο οποίος μου λέει ότι μόλις πήρε το μήνυμά μου στο κινητό του! Σαστίζω προς στιγμήν, αλλά ο κύριος μού λέει πως τον λένε και τον ίδιο Γιάννη! Του λέω τότε χρόνια πολλά και του ζητάω συγγνώμη. Στη συνέχεια, αναφέρει πως είναι και βάζελος, και πέφτω από τα σύννεφα! Απαντώ στον κ. Γιάννη πως αυτό δεν το πιστεύω. Εκείνος, για να με κάνει να πιστέψω, μου λέει πως όχι μόνο είναι φίλος του Παναθηναϊκού, αλλά είναι και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής! Ειδικότερα, μου λέει και το επίθετό του, το οποίο όμως δεν το γνώριζα. Η συνομιλία έλαβε κάπου εκεί τέλος πολύ φιλικά και με γέλια.

Για να εξακριβώσω αν μου έλεγε αλήθεια ή όχι, μπαίνω στο google και πληκτρολογώ το ονοματεπώνυμό του. Όντως ήταν παλιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ, στα μεταπολεμικά χρόνια, και μάλιστα από αυτούς που έγραψαν ιστορία! Απίστευτη σύμπτωση που όμως συνέβη!

2 σχόλια:

ion είπε...

Τρέλα!! Στον Καλλιτζάκη έπεσες? ;)
Αντε και καλή χρονιά

Patsman είπε...

Όχι στον Καλλιτζάκη! Σε άλλον πιο παλιό. Πάντως, κι αυτός μου είπε ότι η δεύτερη ομάδα του είναι η ΑΕΚ. Χρόνια πολλά!